Hulp bij paniekaanvallen


Hulp bij paniekaanvallen, zo herken je een paniekaanval
Tijdens een paniekaanval nemen paniekgevoelens de regie van het lichaam volledig over. Dit kan wel een aantal minuten duren. Tijdens een paniekaanval ervaar je een afschuwelijk gevoel die niet te stoppen is. Neem dit signaal van je lichaam serieus! Ook te herkennen aan:

  • Je hart gaat enorm tekeer (je bent bang om ter plekke dood te gaan)
  • Het zweet breekt je uit 
  • Je weet niet wat je moet doen 
Belemmeringen bij paniekaanvallen
Een paniekaanval kan je soms aan voelen komen. Wellicht lag het al even op de loer. Het begint met een onbehaaglijk gevoel die steeds onbehaaglijker wordt en uiteindelijk kan toeslaan naar complete paniek. Tijdens deze aanval kan je letterlijk niets. Je zou het kunnen zien als een piekmoment van de stress die in je lichaam zit. Na enige tijd gaat de paniek enigszins weer liggen. 

Persoonlijke coaching bij paniekaanvallen
Negeer een paniekaanval niet! Je lichaam is toe aan verandering. Om de ins en outs te begrijpen en er goed mee om te kunnen gaan, bied ik je graag mijn hulp. Juist omdat ik weet hoe zwaar en vreselijk het is. Samen werken we aan dit proces om de stress stap voor stap te verminderen.

Hulp bij paniekaanvallen, zet je eerste stap
Neem vrijblijvend contact op. Zo kunnen we kijken of je daadwerkelijk last hebt van paniekaanvallen of iets anders, en wat in jouw situatie de beste aanpak is naar een goed herstel.