Hulp bij overspannenheid


Hulp bij overspannenheid, zo herken je het
Overspannen zijn, eigenlijk zegt het woord genoeg. Je bent over-gespannen. Tijdens deze periode is de draaglast die je aankan groter dan de draagkracht, waardoor je niet jezelf bent. Verder te herkennen aan:

  • Je ziet tegen verplichtingen op
  • Je voelt je onzeker over van alles
  • Spanningen in je lichaam verpesten je humeur waardoor je minder of niet kan genieten
Belemmeringen bij overspannenheid
Opgespaarde stress zorgt voor een leven met allerlei zorgen over uiteenlopende onderwerpen die spelen in je leven. Normaal gesproken denk je daar niet over na, maar als je overspannen bent wél. 

Persoonlijke coaching bij overspannenheid
Als je denkt dat je overspannen bent, dan is het vooral belangrijk dat je kennis en inzicht krijgt over deze ziekte. Daarvoor zijn goede gesprekken van groot belang. Wie deze kennis niet heeft en klachten (bewust of onbewust) negeert kan een burn-out krijgen. Omdat ik zelf heb ervaren hoe zwaar en moeilijk het is om af te rekenen met deze klachten, bied ik je heel graag mijn hulp hierbij. Met de juiste begeleiding is het goed te behandelen.

Hulp bij overspannenheid, zet je eerste stap
Neem vrijblijvend contact op. Zo kunnen we bekijken of je overspannen bent of iets anders hebt, en wat in jouw situatie de beste aanpak is voor een goed herstel.