Hulp bij depressie


Hulp bij depressie, een depressie herken je zo

Depressie is een zeer veelvoorkomende ziekte. Steeds meer mensen hebben last van een depressie door toenemende drukte op het werk en privé. Er kunnen overigens meer oorzaken zijn waardoor je een depressie krijgt. Tijdens een depressie is er sprake van een lange periode van somberheid. Te herkennen aan:

  • Verminderde interesse in dagelijkse activiteiten
  • Het liefst in bed willen blijven liggen
  • Weinig tot geen energie hebben

Belemmeringen bij depressie

Een depressie zit je dagelijks in de weg bij alle activiteiten die je doet. Het ene moment is het meer voelbaar dan het andere moment.

Persoonlijke coaching bij depressie
Als je denkt dat je een depressie hebt, dan is het vooral belangrijk dat je kennis en inzicht krijgt over deze ziekte. Daarvoor zijn goede gesprekken van groot belang. Wie deze kennis niet heeft en klachten (bewust of onbewust) negeert kan een burn-out krijgen. Omdat ik weet hoe zwaar en moeilijk het is om een depressie de baas te worden, bied ik je graag mijn hulp. Met de juiste begeleiding is een depressie goed te behandelen.

Hulp bij depressie, zet je eerste stap
Neem vrijblijvend contact op, zo kunnen we kijken of je een depressie hebt of iets anders, en wat in jouw situatie de beste aanpak is voor een goed herstel.