Hulp bij angstaanvallen


Hulp bij angstaanvallen, zo herken je een angstaanval
Een angstaanval is een verminderde versie van een paniekaanval. Hierbij merk je dat je je onbehaaglijk tot zéér onbehaaglijk kan voelen. Een angstaanval hoeft niet altijd lang te duren. Op bepaalde momenten van de dag kan het de kop opsteken, om vervolgens weer te gaan liggen. Angstaanvallen zijn te herkennen aan:
 
  • (Zwaar) zenuwachtig gevoel
  • Het gevoel is niet te stoppen
  • Het ene moment meer aanwezig dan het andere moment
Belemmeringen bij angstaanvallen
Een angstaanval heeft vaak een duidelijke oorzaak, Het is een signaal dat je lichaam teveel onderhevig is aan stress. Wanneer je een angstaanval krijgt wil je het liefst dat het gevoel onmiddellijk verdwijnt. Je proberen te focussen lukt niet. Daardoor kan je minder tot helemaal niet functioneren, zowel op je werk als privé.

Persoonlijke coaching bij angstaanvallen
Wacht niet met hulp zoeken als je last (denkt te hebben) van angstaanvallen. Een veelgemaakte fout is het uitstellen hiervan waardoor de klachten verder toenemen. Als geen ander weet ik wat is het als je last hebt van angstaanvallen. Ik bied hierbij graag mijn hulp!

Hulp bij angstaanvallen, zet je eerste stap
Neem vrijblijvend contact op. Zo kunnen we kijken of je daadwerkelijk last hebt van angstaanvallen of iets anders, en wat in jouw situatie de beste aanpak is naar een goed herstel.