Hulp bij angst en spanning


Hulp bij angst en spanning. Zo herken je angst en spanning
Angst en spanning zijn hele normale emoties. Ze horen bij het leven, ook wanneer je je goed voelt. Wanneer je het gevoel hebt meer dan gemiddeld angst of spanning te ervaren dan is het verstandig om daar mee aan de slag te gaan. Angst en spanning herken je onder meer door:
 
  • Tegen verplichtingen op te zien
  • Je minder goed kunnen concentreren
  • Minder prettig in je vel te zitten
Belemmeringen bij angst en spanning
Soms is het lastig uit te leggen hoe je je voelt. Wanneer ben je 100% fit en energiek? Juist bij (lichte) angst of spanning is het van groots belang aan de bel te trekken. Dit kan een voorbode zijn van stress wat uit kan monden tot depressie, overspannenheid of burn-out. Op dit punt is het tij vaak redelijk eenvoudig te keren. 

Persoonlijke coaching bij angst en spanning
Wacht niet af tot de klachten erger worden maar onderneem juist nu actie. Het zit in onze menselijke aard om de eerste signalen te negeren en door te gaan zoals altijd. Juist dan krijgen angsten en spanningen de kans om verder uit te breiden. Ik ondersteun je graag tijdens dit proces.

Hulp bij angst en spanning, zet je eerste stap
Neem vrijblijvend contact op. Zo kunnen we kijken of je echt last hebt van angst en/of spanning of iets anders, en wat in jouw situatie de beste aanpak is naar een goed herstel.