Welkom op de site van Coach bij depressie! De reden van je bezoek heeft waarschijnlijk alles te maken met hoe jij je voelt op dit moment. Angst, afschuwelijke paniekaanvallen, je (erg) gejaagd voelen, lusteloosheid, je depressief voelen, het (soms) niet meer zien zitten. Negatieve gedachtes worden je de baas terwijl jij de controle over je leven verliest. Allemaal kenmerken die horen bij een depressie, overspannenheid en burn-out.

Onderneem actie! Weet dat de klachten die je hebt heel normaal zijn en dat er een weg terug is! Mijn naam is Bastiaan Schepers, ervaringsdeskundige en daardoor inmiddels ook gediplomeerd depressie-coach. Als geen ander weet ik wat je doormaakt op dit moment. Het valt niet mee om zonder hulp van je problemen af te komen, daarom bied ik jou graag mijn hulp! 

Neem contact op
 voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


 "inzicht geeft uitzicht"

Over mezelf

Vooraf heb ik nooit nagedacht over een vorm van opleiding tot psychisch hulpverlener. Maar na het vreselijke proces waar ik doorheen ben gekomen ziet de wereld er anders uit.

Lees verder
Voor wie?

Iedereen die zich denkt te herkennen in de klachten die bij een depressie, overspannenheid en burn-out horen. (zie ook: depressie?)

Lees verder
Wat ik doe!

In de eerste plaats zal het voor jou heel prettig zijn om gehoord te worden. Gedachten en gevoelens en alle andere bijbehorende klachten die jij beschrijft zullen mij bekend voorkomen.

Lees verder